ستروکیت
Page Loder

بسیاری از ما به دلیل از دست دادن امید کامل، راه‌های منفی و مخرب را برای بهبودی خود انتخاب می‌کنیم. اما در این میان برای بهبودی روح و روان راه‌های جایگزینی هم وجود دارند که در کنار کمی زحمت بیشتر، خرجی روی دست‌تان نمی‌گذارند. پذیرفتن و تمرین مستمر این روش‌ها در مسیر از بین بردن استرس و راه‌های کنترل آن بسیار هائز اهمیت است. زیرا استرس مزمن نه فقط روان حال فرد را، بلکه سلامت جسمی او را در مراحلی جدی تر تهدید می‌کند و موجب بیماری‌هایی مثل دیابت و بیماری‌های قلبی می‌شود.

در مطلب امروز قصد داریم به چند تا مؤثر‌ترین تکنیک‌های رفع و کاهش استرس بپردازیم که خیلی راحت می‌توانید آن‌ها را در خانه، محل کار و یا حتی هنگام مسافرت کردن انجام دهید. تکنیک‌هایی که هیچ هزینه‌ای را برای شما به همراه نخواهند داشت و تنها با اختصاص دادن ۵ دقیقه به آن‌ها می‌توانید نتیجه‌شان را ببینید. با ما همراه شوید تا با هم این روش‌ها را بررسی کنیم.

۳ روش سریع کاهش استرس:

 ۱-مدیتیشن خودآگاهی

مدیتیشن و مراقبه همیشه یکی از قدرتمند‌ترین ابزار‌های مقابله با استرس و اضطراب بوده که انجام آن علاوه بر کاهش آنی استرس، در بلند مدت باعث تغییر خط رفتاری فرد می‌شود. تا جایی که مدیریت این واکنش‌ها برای فرد آسان شده و اعتماد به نفسی پایدار در او پدیدار می‌شود. انواع مختلفی از مدیتیشن وجود دارد که از بسیاری از آن‌ها می‌توان نتیجه مطلوب دریافت کرد. اما برای مقابله با استرس، یکی از بهترین حالت‌های مدیتیشن حالت خود آگاهی است که می‌توانید  برای سلامت روان‌تان به آن اطمینان کنید. ناگفته نماند که اگر هم تابحال عمل مدیتیشن را انجام نداده باشید، مدیتیشن خودآگاهی به علت سادگی می‌تواند بهترین رویکرد را به شما نشان دهد.

اگر بخواهیم به بیان ساده این نوع از مراقبه را تعریف کنیم می‌توان گفت که مدیتیشن خودآگاهی به معنی تجربه زندگی در همین لحظه «کنونی» است و همه تمرکزمان روی همین لحظه «حال» معطوف است. در این حالت شما جای آ‌ن که به ذهن‌تان اجازه دهید تا آشفتگی‌ها را چند برابر کند استرس بگیرید، در عوض بر روی تنفس خود و حواس خود تمرکز می‌کنید.

بر اساس تحقیقات صورت گرفته، نتایج نشان داده‌اند که عمل مدیتیشن فقط برای مقابله با استرس‌های روزمره مفید نیست و انجام مستمر آن می‌تواند در مدیریت و کاهش افسردگی بالینی، استرس مزمن و اختلالات اضطرابی تا حد بسیار بالایی مؤثر واقع شود.

آرامش را اصلی‌ترین هدف خود قرار دهید و باقی اهداف زندگی را بر اساس آن تعیین کنید.برایان تریسی

۲- برنامه‌ریزی و یادداشت روزانه

اغلب یکی از بزرگترین مشکلاتی که به استرس منجر می‌شود ذهن بهم ریخته و فاقد تمرکز است. این همان موقعیتی است که استفاده از یک قلم و کاغذ به کارتان می‌آید. با قرار دادن افکار، احساسات یا نگرانی های خود بر روی کاغذ می‌توانید آنها را به شیوه‌ای عینی‌تر ارزیابی کرده و راه حل‌ها یا نتایج احتمالی را بیابید. این فعالیت باعث می‌شود شما نسبت به شرایط زندگی خود شفافیت و در نتیجه تمرکز داشته باشید. این امکان برای شما فراهم می‌شود در آرامش بیشتری از یک دید بالاتر به مشکلات خود نگاه کنید و مسئولیت آن‌ها را به خوبی بر عهده بگیرید. یادداشت روزانه فعالیت‌ها، جدای شناسایی کردن عوامل استرس‌زا سسب می‌شود تجربیات خوب و مثبت را نیز به همین ترتیب ثبت کنید که تبدیل به درسی برای دوران آشفتگی شما شوند.

روزی که وزنه‌های بیهوده زندگی را رها کنی، آن روز روز درخشش تو خواهد بود.کاترینا مایر

۳- معاشرت

ممکن است اینطور به نظر برسد که ۵ دقیقه، وقت کافی برای یک دیدار دوستانه و یا معاشرت در یک مهمانی را فراهم نمی‌کند. اما موضوع این نیست. انسان ذاتا موجودی اجتماعی است و طبیعت ما به ارتباط نیاز دارد. صرفاً تماس با یک دوست برای گفتگوی چند دقیقه‌ای، گذراندن چند دقیقه با اعضای خانواده یا فقط در آغوش گرفتن گرفتن کسی که دوستش دارید می‌تواند بهترین کمک برای کاهش آنی سطح استرس باشد.

مطالعات اخیر نشان داده که در آغوش گرفتن عزیزتان سبب ترشح هورمونی به نام اکسیتاسین می‌شود. این همان هورمونی است که حس سعادت و خوشبختی را از آن دریافت می‌کنیم. اگر در حال فرد تنهایی هستید برای این مورد بهانه نیاورید. بروز حس اهمیت به افراد خاص منتهی نمی‌شود و شما می‌توانید این حس را در همه‌ی ابعاد زندگی پیاده کرده و مثبت اندیشی را سر لوحه خود قرار دهید. این حس می‌تواند از کمک به هم نوع تا کار ساده‌ای مثل آبیاری یک گل آپارتمانی در منزل‌تان ساخته شود.

پس برای رهایی و سعادتمندی همین حالا اقدام کنید!

 

نوشتن دیدگاه

ورود به پنل کاربری
09127107851
setrokate_support