ستروکیت
Page Loder

هر چیزی در زندگی یک آزمون است. به طور کلی ایده لحظاتی مثل فارغ‌ التحصیلی، حاضر شدن در مصاحبه شغلی، ازدواج، خرید خانه، روابط، شروع کسب و کار با همه‌ی درد‌ها و شکست‌ها همگی به زمان خود‌شان دلهره آورند. ذهن خودآگاه ما بر اساس انتظارات و چارچوبی که جامعه ما را به آن‌ها سوق داده عمل می‌کند. ترس یکی از بزرگترین منابع رشد است.

می‌توان گفت که دریچه‌ایست تا با آن بتوانیم اطلاعات بیشتری از خود کسب کنیم. با این وجود یک مسئله جدی وجود دارد و آن هم این است که اگر نگرش‌مان‌ به ترس منفی باشد آثار مخربی می‌توانند سلامت روان‌ ما را تهدید کنند.

نیروی محرکه برای غلبه بر ترس توانایی شما برای واکنش در هنگام روبرویی با ترس‌هایتان است. مواجه شدن با ترس به این معنی است که شما خواسته یا نا‌خواسته از منطقه امن خود خارج شده اید. بنابراین فرصت خوبیست که بتوانید به وسیله آن مرز‌ها و حد‌های خود را با آن گسترش دهید. برای دستیابی به این مرحله از رشد فردی می‌بایست با اشتیاق و انرژی مثبت به دل ترس‌ها بزنید و به خودتان ثابت کنید که ارزش غلبه بر تمامی ترس‌هایتان را دارید.

در پست امروز به پنج روش عملی برای غلبه بر ترس‌ می‌پردازیم:

فراموش نکنید که شجاعت به معنای عدم وجود ترس نیست. بلکه در اراده برای مواجه شدن با ترس تعریف می‌شود.

۱- ریشه‌یابی و رمزگشایی ترس

اولین قدم برای رهایی از ترس این است که زمانی را برای تأمل و کنکاش ترس‌مان در نظر بگیریم و آن را بپذیریم. این مرحله می‌تواند سراسر شامل احساسات و شک و ترید شود و هر کس را به مکانی تاریک در وجودش ببرد. اگر واقعا می‌خواهید از ترس‌تان خاص شوید بک بار رک و پوست کنده به خودتان بگویید که چه قصدی دارید. می‌خواهید شرایط را همین گونه که هست بپذیرید یا که قصد دارید در این دنیای پر سرعت رشد همگام با زمان رشد کنید.

خود‌اندیشی و مدیتیشن می‌توانند تمرین‌های خوبی برای ایجاد لحظاتی باشند که به خودتان می‌گویید ”من باید این کار را انجام دهم”.

شرایط را بسنجید و ببینید چه چیزیست که شما را عقب نگه داشته. مراحلی که باعث شده شما به این ترس بها دهید را روی کاغذ بیاورید و به آن‌ها فکر کنید. اگر کسی در نزدکی‌تان هست که همین مراحل را پشت سر گذاشته و با او احساس راحتی می‌کنید حتمن این پروسه را با او در میان بگذارید. اگر با ترس‌هایتان مواجه شوید متوجه خواهید شد که هربار از قدرت این ترس‌ها کاسته می‌شود و بر عکس اگر از مواجه شدن با این ترس‌ها خود داری کنید آن‌ها تبدیل به مرز‌های شما خواهند شد.

۲- یادآوری

به گذشته خود نگاه کنید تا موفقیت‌ها و دست‌آورد‌های قبلی که کسب کرده‌اید به خاطرتان بیایند. انجام مستمر این عمل باعث می‌شود انرژی مثبت به زندگی شما تزریق شود و اعتماد به نفس‌تان افزایش پیدا کند. با این کار ترس‌هایتان کوچک‌تر از قبل دیده می‌شوند. یا بهتر است بگوییم که توهم ترس کمرنگ‌تر خواهد شد. در واقع ترس همیشه بین شما و چیزی که می‌خواهید حضور‌ خواهد داشت. با الهام گرفتن از موفقیت‌های گذشته و پیدایش جریان انرژی مثبت در خود دفعه‌ی بعد که با ترس‌هایتان روبرو می‌شوید آمادگی لازم برای مقابله با آن‌ها را در خود حس می‌کنید. بپذیرید که عبور از مراحل سخت و این مقابله درونی در اصل یک تجربه برای یادگیری است. پس از غلبه بر اولین و ساده ترین محدودیت‌ها متوجه خواهید شد که از آن چیزی که فکر می‌کردید قوی‌تر هستید.

هر چیزی که در زندگی ‌می‌خواهی در آن سوی ترس‌هایت قرار دارد.- جرج ادیر

۳- اقدام کردن

در اصل فلسفه وجودی ترس محافظت کردن از ماست. ترس به عنوان یک تصور در ذهن ما شکل می‌گیرد تا از حرکت رو به جلو متوقف شویم و نگرانی‌های نتایج احتمالی را بررسی کنیم. در این مرحله می‌بایست کمی صبر به خرج داد. قطعا اولین تلاش‌ها برای غلبه بر ترس بسیار سخت و دشوار خواهد بود اما پس از مدتی حد و مرز و اشتیاق شما افزایش پیدا می‌کند تا حدی که آدرنالین و هیجان ناشی از ریسک و خطر شخصیتی به شما می‌بخشد که در هر آن برای پیشرفت به سراغ چالش‌های جدید می‌روید. اثر مرکبی که از این رضایت‌مندی حاصل می‌شود غیرقابل توصیف است و می‌توان گفت که منشأ اعتماد به نفس تمامی افراد موفق خود ساخته نیز همین پاداش ناشی از ریسک پذیریست.

از این متود برای شجاعت فردی و همچنین تقویت اعتماد به نفس خود استفاده کنید و از ترس‌هایتان بگذرید. ذات ما انسان‌ها به گونه‌ای است که تنها در اقدام و عمل رشد می‌کنیم و تا زمانی که چالشی نباشد مرحله‌ای هم برای دستیابی نیست. شاید عجیب به نظر برسد. اما تنها راهش همین است. اگر می‌خواهید از ترس‌هایتان رها شوید باید همان کاری را کنید که آن می‌ترسید. وقتی یک ورزشکار قصد دارد عضلات قوی‌تری داشته باشد راهش این است که وزنه سنگین‌تری بزند. همین موضوع در تمامی ابعاد زندگی صدق می‌کند. فقط باید شروع کرد. زیرا از بین بردن هر ترس انرژی و تجربه لازم برای حرکت بعدی را فراهم می‌کند. پس همین الان شروع کن!

۴- تمرین یک زندگی سالم

ذهن و بدن معبد شماست و هر چیزی که وارد آن می‌کنید مستقیما احساسات شما را شکل می‌دهد. فعالیت بدنی منظم از آن جهت اهمیت دارد که چندین عملکرد بدن را بهبود می بخشد. روتین ورزش کردن را برای خودتان ایجاد کنید و از ورزش برای تجدید قوا و تازه سازی ذهن و بدن استفاده کنید. با هر بار تکرار این عادات مفید انرژی مثبت را درون خود حس کنید و از آن برای ادامه و بهبود عادات خود استفاده کنید.

ترس ما همیشه از درونمان نشأت می‌گیرد. بنابراین تلاش برای ایجاد یک تعادل، امری ضروری است. به جز ورزش عامل‌های دیگری مثل رژیم غذایی سالم و خواب مناسب هم در این تعادل دخیل هستند. به طور کلی از لحاظ فیزیولوژی، دامنه شجاعت برای کسی زندگی سالمی را برای خود پیشه کرده گسترده‌تر است. عواملی مثل اضافه وزن می‌توانند حسی منفی و اضطراب را در فرد افزایش دهند. کم تحرکی نیز موجب کاهش ترشح اندروفین بدن و در نتیجه کاهش نشاط و باز شدن راه برای حس‌های منفی چون اضطراب و ترس می‌شود. تلاش برای داشتن یک زندگی سالم یکی از کلیدی‌ترین نکته‌ها برای موفق شدن در همه زمینه ‌هاست. نکته اصلی موفقیت این است که ذهن‌ خودآگاه را به نتایج مطلوبی که در پی آن‌ها هستیم متمرکز کنیم. نه سختی‌ها و چیز‌هایی که از ‌‌آن‌ها می‌ترسیم.

۵- هدف و باور

ما ترس‌ها و مرز‌های خود را رد می‌کنیم و کنار می‌زنیم. زیرا این کار برای ما معنای ویژه ای دارد. تمامی وقایعی که در زندگی ما رخ می‌دهند با هم مرتبط هستند و از پس یکدیگر به وقوع پیوسته‌اند. اگر در مسیر هدفتان تسلیم نشوید زمانی می‌رسد که به عقب برمی‌گردید و مسیرتان نگاه می‌کنید و می‌فهمید که هر تجربه دارای یک درس است و هر درس پیامی ارزشمند را در خود جا داده است که آینده شما را ساخته است.

آینده غیرقابل پیش‌بینیست و درست است که ما از ناشناخته‌ها میترسیم. بنابراین درک کنید که این یک اصل واحد برای تمام دنیاست و تنها راه موفق شدن در آن این است که به خودتان ایمان داشته باشید

 

نوشتن دیدگاه

ورود به پنل کاربری
09127107851
setrokate_support